Pressrum

Bilservicepriser lanserar tjänsten ”Erbjudanden”

Ännu en sida som publicerar erbjudanden från företag? Både ja och nej, men den nya tjänsten som utvecklats av Bilservicepriser är Sveriges första och enda tjänst för alla bilägare som vill finna bra erbjudanden från bilverkstäder.

Under juni månad lanserades tjänsten ”Erbjudanden” på webbsajten Bilservicepriser. Det är, precis som namnet antyder, en tjänst där bilverkstäder och företag inom bilservicebranschen kan nå ut med sina erbjudanden till bilägare i hela Sverige. Detta är ännu ett steg mot målet att göra Bilservicepriser till den kompletta och marknadsledande webbtjänsten som sammanför bilägare och bilverkstäder med varandra.

Antalet webbsidor och appar som publicerar erbjudanden från olika företag har exploderat under de senaste åren. Dessvärre så har endast ett fåtal erbjudanden från bilverkstäder kunnat synas på dessa webbsidor, vilket är en av anledningarna till lanseringen av tjänsten ”Erbjudanden” på Bilservicepriser.

- Det är främst marknadsledande Groupon och Let´s Deal som har publicerat några enstaka erbjudanden från bilverkstäder, men det är alldelles för få erbjudanden från bilverkstäder som publiceras med tanke på antalet bilverkstäder i Sverige, säger Daniel Resh en av grundarna av Bilservicepriser.

Under hösten 2013 kommer Bilservicepriser lansera en kompletterande tjänst som kommer göra det ännu lättare för bilägare att lämna in bilen på service.