Om oss

Pawel Boniecki & Daniel Resh

B ilservicepriser är en unik prisjämförelsetjänst där du som konsument enkelt kan jämföra priser på service och reparationer bland bilverkstäder i Sverige. Att serva och reparera bilen förknippas ofta med en dyr utgift, men det behöver inte vara det om man jämför priserna bland verkstäderna med hjälp av vår prisjämförelsetjänst. Priserna kan skilja sig med flera tusenlappar, även inom samma kommun. Genom att publicera hur mycket lokala verkstäder debiterar förhindras även manipulation av priserna bland verkstäderna. Vårt mål är att upplysa och hjälpa konsumenter så att deras nästa verkstadsbesök blir skonsammare för plånboken och bilen. Verkstäder som är serviceminded och har humana priser kommer även att märka en ökad popularitet tack vare Bilservicepriser.

V i är två KTH-studenter som grundade Bilservicepriser under sommaren 2011. Vi ville båda sänka våra utgifter vid verkstadsbesök och bestämde oss för att starta Sveriges första prisjämförelsetjänst för bilverkstäder. Vi har båda lagt ner hundratals timmar av vår lediga tid för att utveckla denna tjänst och hjälpa er att sänka era bilservicekostnader. Betaversionen som lanserades under juli 2012 innehåller endast verkstäder i Stockholmsområdet, men detta kommer att utökas med tiden.

O bservera att Bilservicepriser är en helt oberoende prisjämförelsetjänst. Vi ansvarar ej för att tjänsten är helt felfri, men vi jobbar på att den ska bli så perfekt som möjligt. Vi rekommenderar starkt att ni läser genom kategorierna Vanliga frågor och Tips innan ni böjar använda prisjämförelsetjänsten.